Catamaran Strand Tocht & Blauwe Kamer

Catamaran Strand Tocht & Blauwe Kamer

Catamaran Strand Tocht & Blauwe Kamer

Vaar langs de kust en geniet van een spectaculair uitzicht op de zuidkust terwijl we naar de magische westkant van Curaçao varen! Breng uw tijd door met zwemmen en snorkelen direct vanaf de boot in kristalhelder water en ontspan aan boord met uw favoriete drankje in de hand.

Het strand van Cas Abou, door National Geographic uitgeroepen tot de top 21 van beste stranden ter wereld, is een must see! Tijdens deze stop kun je zwemmen, snorkelen en ontspannen terwijl je geniet van het prachtige landschap. Onze volgende stop is op het strand van San Juan om te snorkelen, terwijl onze bemanning een lekkere lunch voor je klaarmaakt aan boord.
 

Hierna gaan we naar de ongelooflijke Blauwe grot! Met de hulp en begeleiding van onze bemanning kun je deze magnifieke grot verkennen die alleen over zee bereikbaar is.

De laatste stop is bij Boca Sami om te genieten van deze prachtige snorkelplek en met een beetje geluk kun je wat schildpadden spotten! Zoals beloofd spring je nu in onze tropische openluchtbus voor een leuke rit terug naar de stad!

Deze dag is inclusief ontbijtsandwiches, een open bar, een heerlijk BBQ-lunchbuffet en snorkelspullen.

Zodra u aan boord gaat, krijgt u meer instructies!

 

Prijzen en bijzonderheden

                     Volwassenen $100/ Kinderen $50

 

  • Dagen: Elke Zaterdag
  • Vertrektijd: 8.30 am 
  • Duur: ongeveer 9 hours
  • Vertrekt van: La Costa Nostra OP Caracasbaai

 

Optie voor ophalen/brengen $10 (Jan Thiel gebied is gratis ophaaldienst.)

Bent u geïnteresseerd in een optie voor privécharter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Deze ervaring vereist minimaal 8 reizigers. Als het wordt geannuleerd,omdat het minimum niet voldaan is, krijgt u een andere datum / ervaring of een volledige terugbetaling aangeboden.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op