Exciting East

Exciting East

Exciting East

Ga met ons mee op een tour vol hoogtepunten en plezier!

We rijden eerst door de Otrobanda-kant van Willemstad, terwijl een professionele gids jullie voorziet van informatieve en historische feiten van Curaçao. Tijdens deze tour zie je vooral veel mooie monumenten en UNESCO wereld-erfgoed bezienswaardigheden.

We rijden vervolgens over de Koningin Julianabrug, waarmee je een adembenemend zicht over Willemstad krijgt. Als we eenmaal in de Punda-kant van Willemstad zijn aangekomen, rijden we door de oud-Joodse buurtgemeenschap.

We stoppen voor een bezoek aan de Curaçao likeur distilleerderij waar we ongeveer 25 minuten blijven, zodat je kunt rondwandelen en zien hoe de originele Blue Curaçao gemaakt wordt. Uiteraard kun je de verschillende smaken ook gratis proeven.

Na de distilleerderij rijden we door naar het gebied van de Spaanse wateren; dit is een prachtig woongebied aan de Spaanse waterbaai.

Onze laatste stop is optioneel; een stop bij Mambo Beach en Boulevard waar we ongeveer 2 uur zullen blijven. Hierna brengt de bus je terug naar je vertrekpunt, onder het genot van heerlijke Caribische muziek.

Inbegrepen zijn:

 

  • Gratis ophaal- en brengservice van en naar schip
  • Bier en water in de bus
  • Entreegeld voor Mambo Beach

 

Strandstoelen zijn niet inbegrepen.

RESERVERINGEN VOOR DEZE TOUR IS EXCLUSIEF EN ALLEEN MOGELIJK VOOR CRUISE PASSAGIERS MET EEN GROEP VAN MINIMAAL 20 GASTEN.